Než koupíte bazén, čtěte. Ušetříme vám statisíce i bolení hlavy.

Bazén na zahradě: splněný sen? Velmi často spíš noční můra. Lidé si uvědomí příliš pozdě, jaké starosti a skryté nevýhody bazén obnáší. A nejde zdaleka jen o cenu a náklady na údržbu. Alternativa? Stále populárnější koupací sudy s vířivkou značky amRelax. A pozor, takový designový kousek může na vaší zahradě stát už za pár dní.

Výhody koupacích sudů
Dovolte nám představit výhodnější a oproti bazénu mnohem efektivnější variantu, jak posílit své zdraví a celoročně osvěžovat tělo i mysl. Luxusní koupací sudy s vířivkou nebo hydromasážním systémem od zavedené firmy amRelax si totiž užíváte v létě v zimě, za zlomek nákladů a s maximálním pohodlím. Ve Skandinávii, kde jsme se pro výrobu našich koupacích sudů inspirovali, to tak dělají už přes 2 000 let.

Důvod #1: Cena je až na prvním místě 
Nejlevnější bazény stojí stovky tisíc korun, ty kvalitnější přijdou klidně na miliony. To ale zdaleka není hlavní důvod, proč si koupi bazénu ještě jednou promyslet. Když si totiž pořídíte koupací sud, můžete ušetřit i vyšší statisíce. 

Důvod #2: Bazén zabírá místo pro život
Pomyslete na tu spoustu místa, které z vaší zahrady ukrojí. Jestli žijete např. v moderním řadovém domě s malou zahrádkou, určitě stojí za zamyšlení, zda chcete bazénu obětovat prostor, kde můžete grilovat, hrát si s dětmi, zahradničit nebo se pohodlně rozložit v zahradních lehátkách. Koupací sud zabere minimum místa. A ještě jedno velké plus: na rozdíl od bazénu lze sud přemístit, je-li třeba.

Důvod #3: Zdravotní přínosy
Pravidelné používání koupacího sudu (s vířivkou i bez) posiluje imunitu a skoro zázračně uvolňuje stres. Otužuje organismus, zlepšuje prokrvení celého těla a spí se po něm, jako když vás do vody hodí. Ve srovnání s bazénem je sud i mnohem bezpečnější. Pokud máte doma menší děti, jistě víte, o čem mluvíme.

Důvod #4: Skryté náklady
Kromě násobně většího množství použité vody k nim v případě bazénů patří i cena energie na její ohřev, speciální bazénová chemie, filtrační zařízení, odstraňování usazenin… Zato v případě koupacího sudu činí náklady na provoz ve srovnání s bazénem pouhý zlomek. A to nemluvíme o ekologické zátěži, kterou představuje množství použité (a chemizované) vody v bazénu.

Důvod #5: Celoroční využití  
Na rozdíl od bazénu, který si dopřává zimní spánek, luxusní koupací sud využijete, ať je vedro nebo mrzne. V zimě ho můžete použít jako ekvivalent termálních lázní. Pokud chcete, lze ho instalovat třeba i do vhodných prostor přímo v domě. Nejvíc mu to ale sluší na zahradě, „skandinávský“ design je pro ni jako dělaný. 

Důvod #6: Rychlost doručení a snadná realizace
Objednáte si bazén a když máte štěstí na rychlého dodavatele, počkáte si minimálně pár měsíců, než se v něm poprvé svlažíte. Naše koupací sudy vybavené vířivkou nebo hydromasážním systémem vám však doručíme už za pár dní od objednávky. Pokud je místo pro koupací sud těžce přístupné (typicky pozemek za domem, kam se vchází pouze přes obývák), žádný problém. Náš jeřáb sud umístí na centimetr přesně tam, kde ho chcete mít.

Důvod #7: Tým odborníků je tu pro vás – zastavte se!
Vlastní zkušenost je víc než tisíc pochvalných recenzí. Takže pokud máte čas (a chuť), zajeďte se na naše koupací sudy osobně podívat a vybrat si ten, který vám bude nejlépe vyhovovat. Showroom amRelax najdete kousek od hradecké dálnice (sjezd na 42. km) v obci Činěves 34. Naši odborníci ochotně poradí s výběrem a odpoví na všechny vaše otázky. Klidně se zastavte i večer nebo přes víkend, stačí předem zavolat (kontakty uvádíme níže).

TIP: Recept na kompletní wellness po celý rok
Co byste řekli na možnost mít vždy po ruce kompletní wellness, které využijete po celý rok? Pak stačí jen přikoupit ke koupacímu sudu některou z našich domácích finských saun a speciální ochlazovací káď. S tímto vybavením jste ohledně wellness 100% soběstační. Celoročně. A v dokonalém soukromí.

Kontakty na amRelax
Pro termín návštěvy showroomu kontaktujte pana Jiřího Lapáčka na čísle +420 606 605 505 nebo na e-mailu info@amrelax.cz. Přesná adresa showroomu je Činěves 34, 289 01 Dymokury. Pan Lapáček je tu pro vás na obou kontaktech 7 dní v týdnu od 8:00 do 21:00. 

Za kvalitu našich koupacích sudů, finských saun i dalších výrobků ručí třeba i zpěvačka Lucie Vondráčková. Jde-li o odpočinek a zdraví, nedělejte kompromisy a relaxujte s námi. 

Už se vidíte ve svém vlastním koupacím sudu?